Groepstraining -  je eigen wijze weg

Je eigenwijze weg is een training die je laat kennismaken met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd, je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden. Door het doen van ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen wordt jij je meer bewust van je oude patronen en van nieuwe mogelijkheden .

Bij je eigenwijze weg gebruiken we een ervaringsgerichte aanpak. We bieden verschillende actieve werkvormen aan zoals bewegen, tekenen, praten, ademwerk, delen, meditatie en nog meer. Middels deze werkvormen ga je op zoek naar wie je werkelijk bent. Welke kwaliteiten ben je kwijt geraakt in je jeugd en zou je graag terug willen vinden? Wie ben jij nog meer en wat laat je niet zo snel zien aan de buitenwereld? Durf jij je volle potentie meer te gaan leven?

Je bent niet alleen in je zoektocht. Je hebt ook groepsgenoten die net als jij, zichzelf willen ontwikkelen. Er is ruimte voor zelfonderzoek maar ook ruimte om te delen of uit te wisselen. Deze ervaringsgerichte manier van zelfonderzoek in en met een groep heeft meerwaarde. Naast je eigen proces, leer je ook veel van een ander en is het doorgaans fijn om te merken dat je niet alleen bent in je zoektocht.

Samen met Jeanette Venema geef ik deze groeitraining voor volwassenen in Orvelte. Je bent van harte welkom om kennis te maken met ons en ‘je eigenwijze weg’. Meer informatie vind je op www.jeeigenwijzeweg.nl

Komende training:

Je eigenwijze weg 1 

De training vindt plaats in een kleine groep met een veilige sfeer. De trainers ondersteunen jou op betrokken manier in je groeiproces. De training wordt geven op de volgende data:

Kennismakingsworkshop 2024:

zaterdag 13 januari 10:00-12:30  (10 euro)


Training je eigenwijze weg 1 - 2024

dag 1 vrijdag 9 februari 14:00 – 17:00

dag 2 vrijdag 16 februari 14:00 – 17:00

dag 3 zaterdag 2 maart 10:00 – 17:00

dag 4 vrijdag 15 maart 14:00 – 17:00

dag 5 zaterdag 23 maart 10:00 – 17:00

dag 6 zaterdag 6 april 10:00 – 13:00


De prijs van de training bedraagt 425 euro.

Locatie:
D'Olde Karke
Zuidwolderweg 8

7932 PP Echten (nabij Hoogeveen)


Je eigenwijze weg 2

Deze training staat nog niet gepland 

In deel 1 heb je een kennis gemaakt met je innerlijk kind en de bouwstenen van je leven. Deel 2 is een vervolgtraining, waarin nog meer verdieping plaatsvindt.

In deel 2 ga je verder op jouw eigen wijze weg en onderzoeken we de invloeden van de omgeving op het kind dat jij geweest bent, en hoe jij jezelf hieruit hebt ontwikkeld tot wie je nu bent, met alle beschermingen, pantsers, maskers en patronen. Je zult merken dat de potentie en kwaliteiten waar je mee op deze wereld kwam, daar nog steeds onder schuilgaan en dat je misschien het contact daarmee verloren bent, maar dat dat niet weg is.

Door jouw waarheid te mogen uiten en te richten naar daar waar hij hoort, leer je hoe je steeds meer los kunt komen van die patronen, hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je wordt niet meer geleefd door oude overtuigingen en invloeden, maar je bepaalt zelf hoe je vrijer kunt leven en relateren. Je leert hoe je steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit volwassenheid.

Wij werken net als bij deel 1 onder andere met adem, meditatie, muziek, geleide fantasie en lichaamswerk. En natuurlijk werken we in en met de groep, maar is er ook veel individuele aandacht.

De prijs van de training bedraagt 425 euro.

Locatie:
D'Olde Karke
Zuidwolderweg 8

7932 PP Echten (nabij Hoogeveen)